Работете с мен

Партнирам си с брандове, в които вярвам, и растем заедно

Know How To Cook вече над 14 години печели интереса и доверието на своите читатели с разнообразни авторски рецепти и ги вдъхновява да се хранят осъзнато с вкусна, разнообразна и здравословна сезонна храна. С удоволствие си партнирам с брандове, които ценя и чиито продукти харесвам и използвам в ежедневието, и им помагам да постигат целите си.

+
Посещения месечно
+
Посетители месечно
%
Жени, 31 % между 25-34
+
Facebook Followers
+
Instagram Followers
%
София

Работа с клиенти

Какво споделят партньорите ми

Продуктово позициониране

Ще интегрираме Вашия продукт в оригиналното и интересно съдържание на Know How To Cook, за да достигнете до силно ангажирана аудитория. Възможност за позициониране, според Вашите нужди и предпочитания – в блог публикация, социалните мрежи

Рекламни банери

Аудитория от хиляди лоялни читатели, Множество размери и позиции
Ще Ви предоставим възможност за избор от множество позиции за разполагане на рекламни банери в сайта – преди или след конкретна рецепта или статия, в десния страничен панел, в заглавната част на сайта.

Разработване на рецепти и създаване на съдържание

Търсите начин да запознате потребителите с продукта си и да им покажете как могат да го използват или имате нужда от помощ за разработване на нов продукт?
Ще Ви помогнем в създаването на вкусни, красиви, авторски рецепти, които подчертават характеристиките и предимствата на Вашите продукти и които хората наистина искат да приготвят у дома.

Кулинарни демонстрации

Кулинарните демонстрации са чудесна възможност да представите продукта си пред потребителите и да им да дадете възможност да се докоснат до него, да го опитат и тестват.

Групови кулинарни класове и тиймбилдинги

Кулинарните класове за възрастни са чудесна възможност да прекарате приятно време заедно с вашите колеги, приятели или семейство. По време на класа ще придобиете нови знания и умения, докато готвите заедно и споделяте храната.

Онлайн идвидуални кулинарни обучения

Имате нужда от помощ и насоки как да организирате готвенето у дома? Искате да научите тайните на безглутеновото и безмлечно готвене? Искате да усвоите нови рецепти? Сега може да го направите от уюта на вашия дом.

Без значение в кой край на България или света живеете. С удоволствие ще споделя моя опит с вас.

Продуктово позициониране

Групови кулинарни класове и тиймбилдинги

Разработване на рецепти и създаване на съдържание

Кулинарни демонстрации

Рекламни банери

Онлайн индвидуални кулинарни обучения


брандове, с които съм работила

Shopping Cart
Scroll to Top